Geld verdienen met GRATIS SPULLEN via Marktplaats | VAN € 0,- NAAR € 50.000,- | DEEL 1

Hoe Kan Ik Bijverdienen

Leuk dat je kijkt naar mijn aller-eerste YouTube video!

In deze serie ga ik (proberen) vijftigduizend euro te verdienen en ik trap in deze aflevering af zonder geld en zonder middelen. Er zijn natuurlijk enorm veel manieren om geld te verdienen zonder geld, ook tijdens deze lockdown. Ik begin eenvoudig met het ophalen van gratis spullen via Marktplaats en Facebook en ik verkoop deze vervolgens weer door via Marktplaats.

Het geld dat ik deze aflevering verdien, investeer ik in de volgende aflevering en zo gaan we verder tot ik vijftigduizend euro netto heb verdiend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het starten van een webshop, het doorverkopen van vintage kleding via Vinted, dropshipping, print on demand, daytraden, investeren in Bitcoin en andere crypto. Ik hoop jullie met deze video’s te inspireren om ook zelf aan de slag te gaan om extra geld te verdienen naast jouw werk of studie, gewoon vanuit huis!

Het is mijn streven om iedere maand een video te uploaden voor deze challenge om geld te verdienen met 0 euro en tussendoor een andere video te uploaden, waar ik meer vertel over allerlei geldzaken en manieren om geld te verdienen.

Ik zal in toekomstige video’s onder andere praten over de volgende onderwerpen:

– Hoe start je een onderneming?
– Waar moet je rekening mee houden bij het starten van een onderneming?
– Hoe kun je makkelijk geld verdienen online?
– Hoe zit het met Marktplaats en belastingen?
– Moet ik BTW afdragen over de verkoop van tweedehands producten?
– Wat is de beste manier om geld te sparen?

Ben jij benieuwd hoe dit af gaat lopen en welke manieren ik heb bedacht om tot mijn einddoel te komen? Zorg dan dat je je abonneert op dit kanaal en dat je de notificaties aanzet!

Heb jij zelf nog ideeën om geld te verdienen, vragen over geldzaken of opmerkingen over deze video? Drop een comment en ik zal mijn best doen om deze binnen een dag te beantwoorden.
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe kan ik bijverdienen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login