Cocaïne en XTC te koop bij fietstaxi's in Amsterdam

Hoe Kan Je Aan Xtc Komen

Burgemeester Van der Laan neemt geen extra maatregelen tegen drugshandel op fietstaxi’s

De Amsterdamse burgemeester Van der Laan neemt voorlopig geen extra maatregelen tegen drugshandel door fietstaxichauffeurs. Wel gaat hij praten met de branche en Justitie. Dat zei hij gisteren in de gemeenteraad na vragen van VVD-fractievoorzitter Robert Flos over de verkoop van drugs op fietstaxi’s. Onlangs toonde Pownews aan dat je in Amsterdam cocaïne en XTC kunt kopen bij fietstaxichauffeurs.

Twee Oost-Europese bestuurders werden na de uitzending ontslagen, maar het probleem blijft. Flos wilde weten of de burgemeester extra maatregelen neemt. “Er zijn wel hogere prioriteiten dan dit”, zei Van der Laan. Hij wil geen extra onderzoek omdat dit ‘teveel capaciteit’ kost. “Het aantal fietstaxi’s is al gedaald. Als er een overtreding wordt begaan, kunnen we de vergunning van een fietstaxibedrijf intrekken.”

Verder gaat Van der Laan praten met de branche en zal hij het aankaarten bij de politie en Justitie. Maar voorlopig komen er geen extra maatregelen. VVD-raadslid Flos was tevreden. “We moeten de burgemeester de ruimte geven en geen moord en brand schreeuwen. Zakkenrollerij heeft voor ons een hogere prioriteit.”

BRON: metronieuws.nl

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe kan je aan xtc komen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login