Beter leren zien zonder bril zelfhulp cursus van Eye-Tools

Hoe Kan Je Weer Beter Zien

Zorg jij goed voor je eigen ogen?
BETER LEREN ZIEN ZONDER BRIL
Gezond zien: zonder bril, contactlenzen of laser beschadigingen. Verbetering van je gezichtsvermogen ligt binnen vrijwel ieders bereik. In de cursus leer je gezond zien op natuurlijke wijze met o.a. de Dr. Bates methode. Deze zelfhulpmethode is voor bijziendheid, verziendheid, ook het voorkomen van leesbril, scheelheid, droge ogen, astigmatisme, luioog en oog ziekten. Vijf bijeenkomsten van 4 uren in Utrecht.
Info: www.ogenschool.nl of tel. 030-2881696

In je proces naar natuurlijk goed zien wil ik je graag begeleiden, met ruime kennis en eigen ervaring. Om je daarin te ondersteunen heb ik diverse hulpmiddelen ontwikkeld zoals de Eye-Lollipop© en ogen trainingskaarten. Ruime ervaring met weer Beter leren zien. Lid van de Verein für Gesundes Sehen
Ing. Peter Ruiter, docent Goed Zien van Eye-Tools©
Opsterland 146
NL-3524CJ UTRECHT
E-mail: Eye-Tools@planet.nl

Doelstelling Eye-Tools©
Mensen inspireren om gezond te zien op natuurlijke wijze en hiermee hun gezichtsvermogen te vergroten. Door het verruimde visuele bewustzijn en inzicht kan het algehele welzijn in de wereld groeien.
Leidende principes:
Gezond zien op natuurlijke wijze, zonder bril, contactlenzen of laser beschadigingen. Holistisch, integratie van alle tot nu toe bekende kennis en technieken voor de verbetering van het goed zien op natuurlijke wijze. Educatief, praktisch en artistiek. Coaching voor beter zien.

Met dank aan:
Productie van de video door Jasper Ruiter.
Almuth Klemm, Augen schüle Berlin. www.Augenschuleberlin.com www.ogenschool.nl
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe kan je weer beter zien


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login