Apple iPad 2017 Review (Nederlands)

Apple iPad 2017 Review (Nederlands)

Apple iPad 2017; Meer informatie of bestellen? Ga dan naar: http://coolb.lu/2mYv8nR

Meestal komt een nieuw apparaat van Apple met veel grandeur op de markt, maar er is nu iets uitgekomen wat misschien je niet helemaal hebt meegekregen, namelijk de nieuwe Apple iPad 2017.
In essentie is de nieuwe iPad 2017 qua hardware het beste te plaatsen als de opvolger van de iPad Air 2, die het lang heeft volgehouden.
Hij heeft een 9,7” retina scherm, en draait op de dual core a9 chip. Hiermee kun je goed gamen en hij is ook heel geschikt om meerdere apps tegelijk te draaien. Zo kun je makkelijk en eenvoudig bijvoorbeeld je mail bijhouden en gelijk dingen in je kalender zetten zonder te hoeven switchen.
Als we kijken naar het uiterlijk kijken zien we uiteraard zoals we gewend zijn een fraai afgewerkt design. Hij is maar 7,5mm dik en heeft een accu van 9000 mAh, waarvan ze zelf zeggen dat hij 10 uur meegaat, maar in de praktijk bij normaal thuisgebruik soms dagenlang niet aan de lader hoeft.
Ook zien we de toevoeging van Touch ID, waarmee je eenvoudig inlogt door middel van je vingerafdruk, niet alleen op je iPad maar ook om in te loggen in bepaalde applicaties of betalingen in de appstore te authoriseren.
Over apps gesproken, het fijne van de appstore is dat er meer dan een miljoen apps beschikaar zijn die specifiek voor de iPad zijn ontworpen, dus niet gewoon grote varianten van de telefoon-apps zijn. Dit zorgt er voor dat apps veel fijner werken, altijd goed functioneren en er daarnaast ook gewoon goed uitzien.
IOS is zoals bekend gewoon een heel fijn besturingssysteem om mee te werken, en werkt naadloos samen met andere apple devices zonder gedoe. Daarnaast, in tegenstelling tot andere apparaten, ben je altijd vrijwel direct up to date met softwareupdates van Apple, zodat je altijd de beschikking hebt over de laatste functies en beveiliging.
Wat we wel weer zien is dat ook deze variant van de Ipad geen beschikking heeft over een sd-kaart lezer, hij komt met 32 of 128gb aan interne opslag, en is ook niet te gebruiken met de Apple Pencil of een speciaal keyboard, maar hij kost dan ook veel minder. Wil je wel een iPad met deze functionaliteit? Kijk dan eens naar de iPad Pro.
Wil je meer informatie over de Apple iPad 2017 of wil je hem gelijk bestellen?
coolblue.nl/be 12 uur


Hoe Kan Je Zien Welke Ipad Je Hebt


Lees meer over Hoe kan je zien welke ipad je hebt


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login