Anticonceptie – Welke vorm van anticonceptie kies je?

http://www.gezondheidsplein.nl/specials/anticonceptie/item56826 Vergeet je de pil vaak? Ga je op een lange reis? Ben je van plan niet al te lang te wachten met kinderen? Het kan allemaal van invloed zijn op je anticonceptiekeuze. In deze animatie zetten we alle opties op een rij, zodat jij zelf kunt bepalen welke vorm van anticonceptie het beste bij jou past.

Gezondheidsplein maakt complexe medische informatie begrijpelijk. Met door artsen gecontroleerde animaties geven we uitleg over aandoeningen: wat is het, hoe ontstaat het en wat kun je er tegen doen. Ook laten we in specialisten aan het woord die antwoord geven op vragen over ziektes. Verder komen ook patiënten aan bod die laten zien hoe zij met hun ziekte omgaan. Abonneer je dus op ons videokanaal met wekelijks nieuwe uploads! Zo blijf je op de hoogte van alle gezondheidsontwikkelingen!

Gezondheidsplein YouTube Kanaal: http://youtube.com/GezondheidspleinTV
Abonneer je hier: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=gezondheidspleintv

Ontvang nog meer gezondheidsinformatie hier:
Twitter: http://twitter.com/gzndhdsplein
Facebook: http://facebook.com/gezondheidsplein
Google +: https://plus.google.com/117439609937172335706

Leuk dat je keek! En vergeet niet onze video te liken en een reactie achter te laten. Vertel ons of je de video nuttig vond en wat jij doet om de klachten van een hernia te verminderen.
Video Rating: / 5


Hoe Vaak Kan Je Morning Afterpil Gebruiken


Lees meer over Hoe vaak kan je morning afterpil gebruiken


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login