Alzheimer of dementie oude hond en Snuffelmat – Dierenoppas Amersfoort

Bejaarde Max aan het werk voor zijn eten! Max is een 14 jaar oud Teckeltje en lijkt een beetje vergeetachtig te worden. Zo wil hij niet lang meer naar buiten, wil hij alleen maar terug naar huis. Hij plast af en toe in huis, vergeet hij dat hij al gegeten heeft (en drentelt constant terug naar de keuken) en kan minuten lang voor zich uit staren zonder iets te doen, alsof hij niet meer weet wat hij wilde gaan doen.

Bij (beginnende) dementie of alzheimer bij honden is, naast eventuele medicatie, mentale stimulatie belangrijk. Net als bij mensen helpt mentale stimulatie om het geheugen en het denkvermogen bij honden met dementie te stimuleren. Het heeft verder ook een positief effect op de gezondheid en kwaliteit van leven: snuffelen is natuurlijk gedrag voor honden, maar vaak mogen honden minder snuffelen dan ze echt zouden willen omdat het baasje tijdens de wandeling door wil lopen.

Tot en met 5 september kan je nog een snuffelmat bestellen met korting! Wanneer je een kant-en-klare snuffelmat of een kant-en-klare snuffelmat XL koopt, krijg je 10% korting! Vermeld in het contactformulier dat je gebruik wil maken van de kortingscode. (Let op: geldt niet voor het doe-het-zelf pakket).
Bekijk hier welke snuffelmat pakketten er te koop zijn:

Snuffelmat

Facebook: https://www.facebook.com/DierenoppasAmersfoort/
Dierenoppas Amersfoort: http://www.dierenoppasamersfoort.nl/
Snuffelmat kopen: http://www.dierenoppasamersfoort.nl/snuffelmat-snuffelkleed-kopen-amersfoort/
Kattenoppas Amersfoort: http://www.dierenoppasamersfoort.nl/vakantie-kattenoppas-amersfoort/
Individuele hondenuitlaatservice Amersfoort: http://www.dierenoppasamersfoort.nl/individuele-puppy-hondenuitlaatservice-amersfoort/

Individuele hondenuitlaatservice en kattenoppas in Amersfoort
Ik ben Lisanne, 22 jaar oud en dol op dieren. Ik volg momenteel de opleiding voor hondengedragsdeskundige aan de Natural Dogtrainer Education bij Calming Signs. Ik heb ervaring met het oppassen op en uitlaten van allerlei rassen, van Staffords tot Chihuahua’s, oudere honden en puppy’s. Ik ben betrouwbaar, rustig en weet hoe ik met honden om kan gaan. Ik werk op een positieve en leuke manier, waardoor het uitlaten een feestje is. Grote honden, Staffords, Rottweilers, Pitbulls, Doberman, honden die reactief zijn en niet met andere honden kunnen zijn voor mij geen probleem. Door middel van neuswerk zorg ik ervoor dat honden een uitdaging krijgen tijdens het uitlaten en zij mentaal moe worden. Daarnaast kan ik honden tijdens het uitlaten trainen naar de wens van de eigenaar. Ik laat honden individueel uit in hun eigen omgeving.

Kattenverzorging aan huis in Amersfoort
Wanneer u met vakantie, een weekendje of een dag weg gaat is het voor veel dieren stressvol als zij naar een pension gaan. Het is voor een dier fijn om in zijn eigen vertrouwde omgeving te zijn met een eigen oppas die elke dag langskomt om aandacht te geven en het dier te verzorgen.

Tegelijkertijd wordt er ook op het huis gepast: zo ruim ik de post op zodat dit uit het zicht is, geef ik de plantjes water, doe ik eventueel de gordijnen omhoog/omlaag tegen inbrekers en kunnen de vuilnisbakken aan de weg gezet worden. Uw huis zal er bewoond uitzien tijdens uw vakantie en uw dier blijft in zijn vertrouwde omgeving, wat wel zo prettig is. Ik verzorg ook dieren buiten de vakanties om.
Video Rating: / 5


Hoe Oud Kun Je Worden Met Alzheimer


Lees meer over Hoe oud kun je worden met alzheimer


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login