Af. 15: Hoe maak je je 1e Facebook advertentie in de Power editor?

Af. 15: Hoe maak je je 1e Facebook advertentie in de Power editor?

Anno 2017 zie ik nog steeds veel modewinkels op de verkeerde manier adverteren op Facebook. Ze maken hun advertenties via de blauwe knop onder hun Facebook bericht. Zeg eens eerlijk: doe jij het ook zo?
Ik weet het, het klinkt heel onaardig, maar als je adverteert via de blauwe button gooi je een boel geld weg. Je betaalt namelijk onnodig veel voor je advertenties en je bereikt maar weinig mensen waardoor je nauwelijks extra klanten in je winkel krijgt. De enige die blij wordt van de blauwe knop is Facebook. Want zij krijgen elke keer als iemand op die knop klikt een heleboel geld binnen.
Ik raad al mijn klanten aan om te adverteren via het programma de Power editor. In de Power editor adverteer je veel goedkoper en je kan in 1x aan veel meer doelgroepen tegelijk adverteren.
De Power editor heeft echter 1 nadeel. Als je er voor het eerst in zit ziet het er ingewikkeld uit. Daar ga ik wat aan doen. Omdat ik heel graag wil dat jij gaat adverteren in de Power editor laat ik zien hoe je je 1e advertentie maakt in de Power editor.
Video Rating: / 5


Hoe Kan Ik Van Facebook Af


Lees meer over Hoe kan ik van facebook af


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login