Advertenties Blokkeren Op Je Telefoon – Zo Werkt Het!

Iedereen haat advertenties op het internet. Gelukkig is advertenties blokkeren tegenwoordig heel makkelijk geworden, zelfs op je telefoon! Dit gaat via de zogeheten adblockers, kleine programma’s die advertenties blokkeren.

Crystal voor iOS: http://apple.co/2lQlqC0

Adblocker heb je in duizenden verschillende soorten met elk hun eigen functie. In deze video vertel ik je welke ik gebruik: Crystal. Crystal is een app die advertenties blokkeren makkelijk dan ooit maakt. Je installeert de Crystal simpelweg door deze te downloaden in de App Store en aan te zetten in de instellingen van je iPhone.

Wanneer je dit gedaan hebt, worden alle advertenties binnen Safari geblokkeerd. Hierdoor kan jij weer rustig internetten zonder gestoord te worden door die vervelende advertenties.

Realiseer je wel, sommige websites verdienen geld aan die advertenties. Het is dan ook niet mijn bedoeling om organisaties in de weg te zitten, maar om gebruikers van websites een fijnere ervaring te geven door het blokkeren van vervelende advertenties. Advertenties blokkeren op je telefoon is nog steeds de keuze van de gebruiker, die is in controle over wat hij/zij met zijn telefoon doet.

Enorm bedankt voor het kijken van deze video over hoe je advertenties op je telefoon moet blokkeren. Vergeet niet deze video te liken en te abonneren op mijn kanaal. Iedere vrijdag upload ik een nieuwe video, dus abonneer om niks te missen!


Hoe Kan Ik Reclame Blokkeren


Lees meer over Hoe kan ik reclame blokkeren


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login