25 HAARLESSEN DIE IEDEREEN KAN DOEN

Hoe Kun Je Je Haar Doen

SCHATTIGE KAPSELS DIE JE ECHT GRAAG ZULT PROBEREN

We houden niet allemaal van hoe onze haren eruit zien, zelfs na de kleinste verandering, we weten nog steeds niet hoe we ons voelen over de kleur van ons haar of over ons kapsel. Dus in deze video laat ik je een aantal ongelooflijke transformaties zien die je kunt proberen wanneer je een verandering wilt.
In de eerste video-sectie geef ik je een paar tutorials over bruidskapsel voor steil lang haar met vlechten en swirly patronen.
Als je je haar wilt krullen en wilt kijken of een permanent je goed staat, kun je een paar rietjes rondom je haar aanbrengen en deze na een paar uur verwijderen.
Voor grote losse krullen kun je je haar in een plastic fles doen en de haarlokken krullen met een föhn.
Je kunt je paardenstaart er ook voller en langer uit laten zien door verschillende lagen van je haar op elkaar te bevestigen. Hierdoor wordt je paardenstaart ook hoger.

Tijdstempels:
0:07 – Leuke kapselideeën
1:31 – Warmeloze krullen
3:29 – Hoe je je haar snel kunt drogen
3:48 – Ideeën voor bruidskapsel
6:47 – Leuke paardenstaarttruc
11:04 – Leuk gevlochten kapsel
11:59 – Schattige up-do tutorial
Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke actie die u onderneemt op de informatie in deze video is strikt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als men van plan is om te repliceren.

De volgende video kan activiteit bevatten die door onze acteurs in een gecontroleerde omgeving wordt uitgevoerd. Gebruik uw oordeel, zorg en voorzorgsmaatregelen als u van plan bent om te repliceren.

——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: https://bit.ly/2q6PaQ3

Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

https://www.depositphotos.com

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe kun je je haar doen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login