20 Nieuwe manieren om eieren te koken waar je nog niet aan hebt gedacht

Hoe Lang Kun Je Een Gekookt Ei Bewaren

20 Nieuwe manieren om eieren te koken waar je nog niet aan hebt gedacht

NIEUWE MANIEREN OM EIEREN TE KOKEN

Deze schattige ei-hacks en eetbare trucs zijn zo leuk!

Ik zal je laten zien hoe je kleurrijke omelet maakt, kleur eieren in natuurlijke ingrediënten: rode biet, uienvellen, kurkuma en paarse kool.

Maak snelle en heerlijke pannenkoeken, puntenslijper, oortelefoonhoes of tandenborstelhouder uit Kinder ei, kleurenpalet uit eiertray voor schilderen en nog veel meer geweldige ideeën! Schiet op en probeer het eens!

Bekijk coole tips om kaarsen te maken. Zuig de dooier op en wit met een ballon en vul hem dan met paraffine. Je kunt zelfs gras in de eierschalen laten groeien!

Ik zal ook met u de geniale manier delen om eiertrays te vouwen voor compactheid, een koele Ottomaanse stoel te maken, uw laptop te beschermen tegen oververhitting en geweldig idee voor toekomstige supersterren! Je zult heel veel eiertrays nodig hebben om aan je muren te kleven voor een betere geluidsisolatie! ; )

Eieren zijn gemakkelijk te koken! Ze zijn goedkoop. Ik weet bijna zeker dat je ze nu in de koelkast hebt.

Maar hoe zorg je ervoor dat je elke keer als je eieren kookt een klein meesterwerk kunt maken ?!

Deze eicaching zal je daar zeker mee helpen!

Sommige mensen leggen de eieren in koud water, anderen zetten water aan de kook en laten het ei vallen.

Beide methoden hebben voor- en nadelen. Het verschil zit hem in hoe snel je het ei opwarmt.

Beginnend met koud water, kunt u het ei langzamer verwarmen, waardoor de blanken niet rubberachtig worden. Deze methode duurt langer en geeft u minder controle over de bereidingstijd. Bovendien zal het ei moeilijker te pellen zijn.

In kokend water warmt het ei heel snel op, waardoor het veel gemakkelijker wordt om de kooktijd te regelen. Maar deze methode heeft een keerzijde. Omdat het ei zo snel heet wordt, kan de schaal barsten.

En hoe krijg je dat perfect geschilde ei elke keer ?!

Leg je eieren in kokend water en bak ze een bepaalde tijd. Plaats vervolgens uw eieren in een ijsbad en laat ze daar ongeveer 10 – 15 minuten liggen. Daarna is het schillen van het ei heel gemakkelijk.

Tik gewoon op de tafel, rol het een paar keer en de schaal gaat vanzelf uit. Perfect!

Hoe lang moet je de eieren koken? Als je de eieren kookt in het kokende water, kun je altijd het resultaat regelen, je zult in de video zien hoe de dooier eruit ziet, afhankelijk van de kooktijd! Kies die naar wens! We zijn klaar met gekookte eieren. Laten we beginnen met gefrituurde.

We hebben de pan op matig vuur. Laten we wat boter toevoegen. Breek nu je ei voorzichtig. De hitte moet voldoende maar niet te hoog zijn, zodat wit kookt maar niet bubbelt. En hier komt de eierkraker – een beetje water toevoegen en nu doen we het deksel erop. Dit creëert een soort stoombad voor een ei. Wat resulteert in een mooie heldere eigeel en een gekookt door wit.

En als laatste maar niet de minste manier om de eieren te roosteren – roerei. Laten we eerst de eieren in de kom kraken. Oeps, een stuk van de schaal viel er gewoon in! Als je je roerei niet leuk vindt met een schaal. Pak dan een schaal uit een gebroken ei en gebruik het om een ​​stuk stuk uit de kom te krijgen. Om die perfecte roereieren te bereiden, moet je ze in een schaal slaan. Grijp vervolgens naar smaak met zout en peper. Smelt nu wat boter in de pan. Er moet best veel van zijn. Giet de eieren er vervolgens in en wacht. Zorg ervoor dat je de hitte redelijk laag houdt. Wanneer de eieren zich op de rand beginnen te nestelen, neem je je spatel en begin je de eieren van buiten naar binnen te roeren. Als de eieren ongeveer 2/3 gaar zijn, moeten we nog een eierhack en een beetje meer boter gebruiken. Smelt de boter en het zal onze roereieren een prachtige romige smaak geven. Als je denkt dat de eieren iets meer moeten koken, haal ze dan van het vuur.

Tijdstempel:

1:32 Ham en eieren

3:13 Zwarte omelet

5:09 Kleurrijke eieren

8:15 Makkelijk ontbijtideeën
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe lang kun je een gekookt ei bewaren


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login