👉★Hoe maak je een YouTube Filmpje – Hoe maak je een YouTube video Hoe zet je een filmpje op YouTube

Hoe Kan Je Een Filmpje Op Youtube Zetten

👉★Hoe maak je een YouTube Filmpje? – Hoe zet je een filmpje op YouTube Hoe maak je een YouTube video? YouTube Video Maken. Heb je YouTube Vragen? Wij helpen je graag! 👉 ABONNEER HIER ➤ https://goo.gl/R08KsR en blijf automatisch op de hoogte van de laatste YouTube video’s en tips! Vond je deze video nuttig? Geef ons een 👍

Hoe zet je een filmpje op YouTube?
Hoe Maak je een YouTube Video? Wil jij weten hoe je een video kunt voor YouTube en hoe je deze video eenvoudig kunt bewerken?

Hoe Maak ik een Video?
Wist je dat je goede video’s kunt maken met je iPhone & iPad? Afgelopen week kwam weer een goeie YouTube vraag binnen
van iemand die vroeg zich af hoe ik nou eigenlijk een YouTube video maak? Ik laat jou zien in deze video hoe ik dat doe.
Dus blijf even kijken!

Hoe Maak je een YouTube Video?
Je ziet hier, dit is mijn intro, die duurt 1 minuut 9. Nou, wat ik dan doe is, ik beluister ze allemaal af en er is rond 1.09…. Eens even kijken hoor… Ja, ik doe dus hier een knip. Hier ben ik redelijk tevreden over.
Gooi ik deze gewoon weg. Ik zet hem even helemaal naar links.
Ik maak hem even wat groter. En dan ga ik hem eigenlijk verder bewerken, dus het is eigenlijk beetje een ruwe knip.

Hoe maak je een video op de computer
Ok, dan snij ik nog even het achterkantje er af. Wat ik dan doe is altijd een rechter muisknop. En dan doe ik altijd: Add Ending transition, Dan loopt ie langzaam af, dus dan wordt ie zwart. Dus dan is dit echt de intro. Wat ik dan altijd doe, Ik werk vooral met templates Dan pak ik even een video die ik laatst heb gemaakt.

Video maken op YouTube
En dit is zeg maar de YouTube video intro, de animatie, dus die kopieer ik. Die zet ik hier voor. Die maak ik even wat kleiner en nou zie je, heb ik dat gewoon er in gekopieerd, en nou zie je die balk. Alleen de tekst, plaatje hergebruiken, die moet ik dan nog even maken in Photoshop.

Hoe kan je een filmpje op YouTube zetten
En nu is Photoshop geopend en kan ik eigenlijk gewoon de tekst die ik laatst heb gemaakt, daar maak ik dan nu de titel van de video van.
Dus hoe maak je een YouTube video. Dan check ik even in zwart of ik geen typefouten heb gemaakt. Hoe maak je een YouTube video.
Ik maak hem weer even wit. Dan sla ik hem op, bestand opslaan als.

Hoe maak ik een video op YouTube
Hoe maak ik een YouTube video. Dan maken we er even een png van.
PNG, bewaren, opslaan. snel, ok. Dan ga je terug naar je video bewerkingsprogramma. En dan zeg je: Add media. Add media. Dan YouTube video. Die sleep je er dan heen. En die vervang je dan even door die vorige vraag, dus dan sleep je hem er zo in, hatsiekadee.

En nu zie je, als je hem dan gaat afspelen,
Hoe maak je een YouTube video? Dus nu heb ik de intro met de animatie er in gemaakt. Dan doe ik even Control+S. Intro video maken, helemaal goed. En deze moet ik dan nog even inkorten.
Zo. Even checken.

Als je nou wilt weten wat voor videoapparatuur ik gebruik?
Ik gebruik een externe microfoon van het merk Rode. Dat zou ik wel echt iedereen aanraden, als je een video maakt koop even een externe microfoon. En ik film gewoon met een
HD-Cameraatje, een FaceCam van Logitech.

Ik zal het wel even laten zien. Ik hoop dat je het kan zien.
En ik film dus met een iPad. Gewoon op een statief.
Dus je hoeft in principe helemaal niet hele dure apparatuur te kopen, of een dure videocamera.

Waar ik wel altijd voor zorg, is wat extra belichting. Dat kan je gewoon met een normale lamp doen, of met een wat professionelere lamp.
Maar in principe is het geluid zeer belangrijk, en natuurlijk dat je het in principe in HD filmt. Maar je kunt het gewoon met je iPhone doen,
of met je iPad. Of met een FaceCam, daar heb ik al mijn video’s mee gemaakt.

Ik edit in betaalde en in gratis video programma’s,
dus dat zijn ook niet de kosten. Dus dat even wat betreft mijn apparatuur. Wil je nou meer weten over hoe je kunt editen?
Dan moet je even rechts bovenin op het i’tje klikken, want daar heb ik een video hoe ik laat zien hoe je met gratis en betaalde software kunt editen.

Voor Windows, voor Mac en iPhone en je tablet.
Dus mocht je meer willen weten, even rechts bovenin op het i’tje klikken, dan laat ik meerdere video’s zien en meerdere afspeel lijsten,
hoe je video’s kunt bewerken. Dan ga ik je nu even laten zien hoe ik een outro maak. Wat ik meestal doe is, dan pak ik een outro van een andere, reeds gemaakte outro, dan moet ik even spieken.

Open recent. Dus dan pak ik.. en helemaal achteraan, daar heb ik dan
de YouTube video outro reeds gemaakt.
Het is natuurlijk een video outro die ik nog even moet bewerken.
Ik knip en plak hem even. En nou zie je dat de video outro
hier al staat.

Heb je YouTube Vragen? Wij helpen je graag!
👉 ABONNEER HIER ➤ https://goo.gl/R08KsR en blijf automatisch op de hoogte van de laatste YouTube video’s en tips! Vond je deze video nuttig? Geef ons een 👍

👉★Hoe maak je een YouTube Filmpje? – Hoe zet je een filmpje op YouTube Hoe maak je een YouTube video? YouTube Video Maken.
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe kan je een filmpje op youtube zetten


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login