Tuinendier.nl – Gazon Verticuteren? Wij Vertellen u Hoe en Wanneer!

Bezoek Tuinendier.nl voor meer Tips: http://www.tuinendier.nl – Het Online Warenhuis voor al uw Tuin & Dierbenodigdheden!

Het is aan te raden het gazon één keer per jaar te verticuteren. De beste tijd hiervoor is april-mei, liefst op een droge dag. Gebruik een verticuteerhark (voor kleine gazons) of een elektrische verticuteermachine (voor grotere gazons, ook te huur). Met kleine mesjes of haakjes wordt in de grond gesneden. Bovendien wordt de grasmat uitgekamd, u verwijdert de viltlaag van dood gras en mos.

Opknapbeurt voor het gazon
Maak met de verticuteerhark of –machine banen in de lengte en in de breedte van het gazon. Hark de laag van dood gras en mos van het gazon en voer het af. Strooi nu een dunne laag van scherp zand en compost over het gras en verdeel de laag gelijkmatig met een bezem (dressen). Bemest het gazon na de behandeling, bij droog weer ook sproeien. Bij een dunne grasmat licht doorzaaien. Het gazon ziet er nu even wat minder mooi uit, maar zal zich snel herstellen.

Over Tuinendier.nl
Tuinendier.nl is een familiebedrijf met een uniek assortiment van meer dan 20.000+ tuin- en dierartikelen. Wij staan voor kwaliteit, goede service en eerlijke prijzen.

In onze webwinkel vindt u duizenden bruikbare tuin & dier artikelen, leuke acties en leerzame video’s. Zo wordt tuinieren en het houden van huisdieren extra leuk.

Bij Tuinendier.nl kunt u gemakkelijk online winkelen. U selecteert wat u nodig hebt en wij verzamelen het voor u. Vervolgens wordt dit in één keer bij u thuis bezorgd. U kunt al kiezen uit meer dan 20.000 producten in onze webwinkel en dagelijks komen er nieuwe producten bij.

http://www.tuinendier.nl


Verticuteren Hoe Doe Ik Dat


Lees meer over Verticuteren hoe doe ik dat


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login