LERAAR KRIJGT STRAF VAN LEERLINGEN!

Leraar Hoefnagels laat zien hoe de straffenpot werkt? Totdat hij zelf ook een straf moet trekken.

VORIGE VIDEO:LEERLING MOET VOOR STRAF LIEDJE ZINGEN.

TOP 10 VIDEO’S: http://goo.gl/tklSzV

Abonneer hier voor meer Hoefnagel video’s: http://goo.gl/trlgKy

Bekijk alle afleveringen hier:
Seizoen 1 – http://goo.gl/MgqsGt
Seizoen 2 – http://goo.gl/WUL6Zc

–Leraar Hoefnagels introduceert de straffenpot aan het begin van het schooljaar. Leerlingen moeten een straf verzinnen,op eenbriefje schrijven en in de straffenpot doen.Als een leerling bijvoorbeeld zijn pen,boek vergeet of er door heen zit te kletsen moet hij een briefje trekken uit de straffenpot en dat gaan uitvoeren. Een leerling was zijn pen vergeten en moet een rondje door de klas hinkelen. Een andere leerling moest volgens het briefje haar tieten laten zien. Dit vond leraar Hoefnagels geen goed idee en ze moest opnieuw een briefje trekken.Ditmaal trok ze het briefje dat ze uit de klas moest. Als laatste is Meneer Hoefnagels zelf aan de beurt. Hij komt vijf minuten te laat binnen en de leerlingen staan erop dat hij nu ook een straf moet trekken. Op het briefje staat dat hij een kip moet nadoen. Dit tot grote hilariteit van de klas. Meneer Hoefnagels doet vol overtuiging een kip na. Als hij op de tafel staat ziet hij ineens dat mevrouw van engels bij de deur staat. Zij heeft last van het lawaai van Hoefnagels. Enigszins beschaamd klimt Hoefnagels van zijn bureau af en probeert uit te leggen waar hij mee bezig is. De lerares is vol ongeloof en gaat weer naar haar eigen klas. Hoefnagels vervolgt zijn les en is van zijn straf af.

Vind me ook hier:
Facebook – facebook.com/peter.hoefnagels.1
Twitter – @MrHoefnagels

Welkom in mijn klaslokaal! Ik ben Peter Hoefnagels oftewel Meester Hoefnagels. Ik ben een leraar die zijn ervaringen met leerlingen op een VMBO school deelt op YouTube. In mijn video’s behandel ik pesten, vechtpartijen, scheldpartijen, straffen, ruzies, lesmethoden, geven van cijfers en het houden van orde.

Ben je een leerling (of leraar!) en herken je jezelf erin? – abonneer dan voor meer video’s! Elke woensdag om 19.00 zal ik een nieuwe video uploaden.
Video Rating: / 5


Hoe Goed Doe Ik Het Als Leraar


Lees meer over Hoe goed doe ik het als leraar


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login