Kitten

Kitten

Hoe je het beste professioneel kunt kitten? Fabian vertelt welke kit je het beste kunt gebruiken en hoe je het mooiste resultaat krijgt in je badkamer of toilet. Hij gebruikt voor het afkitten van een wasbak siliconenkit, een kitpistool en een multitool. Je ziet het in deze klustip!

► Kijk voor ons assortiment op
http://www.hornbach.nl/assortiment
► Deel je project op
https://nl-nl.facebook.com/hornbach.nl

Transscript
Voice-over: Het maken van een professionele kit rand is helemaal niet zo moeilijk als je denkt, zeker niet met het juiste materiaal siliconenkit, een multitool en een kitpistool. Zo, en dan gaat onze professional Fabian je nu laten zien hoe ook jij een perfecte kitrand kunt maken, take it away Fabian.
Fabian: We gaan een wasbak afkitten, daar gebruiken we sanitairkit voor in de kleur wit, bijpassend bij de wasbak en de tegels. Met de multitool, die gaan we zometeen nog vaker gebruiken, gaan we de eerste tube openmaken. Vervolgens gaan we de spuitmond afsnijden. Snijd je op de breedte af van de voeg, dat voorkomt te weinig of teveel kit. Voordat we gaan kitten maken we de voeg uiteraard goed schoon en vetvrij.
Voice-over: goed schoonmaken he Fabian?
Fabian: Ja natuurlijk, anders komt mijn kitnaad los. Voor we gaan kitten plakken we even de wasbak en de tegels af. Dat voorkomt dat de tegels onnodig vies worden en krijgen we een gelijkmatige verdeling in de voeg. Denk er tijdens het kitten aan dat je een goede vulling van de voeg hebt, dan krijg je de mooiste naad. Ben je klaar met kitten, haal dan even de druk van de spuit af. Dan loopt die niet verder leeg. Nu gaan we de kitnaad afstrijken daarvoor gaan we `m eerst even met een beetje zeepsop insmeren. Zodat de kit niet overal aan blijft plakken. Dan gaan we, jawel de multitool daar is die weer, ook even insmeren zodat de kit daar ook niet al teveel aan blijft plakken. Dan gaan we nu met de multitool het overtollige kit verwijderen. Die scheppen we er eenvoudig af.
Voice-over: Dat ziet er zeer professioneel uit.
Fabian: dankjewel, zo zie je maar weer dat het niet zo moeilijk is om een kitnaad te zetten. Heeft u de kitnaad ingesopt, stop dan met kitten, want deze hecht niet meer.
Video Rating: / 5


Hoe Doe Ik Kitten


Lees meer over Hoe doe ik kitten


Tags :

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login