How to: Smokey eyes voor overdag

Hi! In deze video laat ik je zien hoe je smokey eyes maakt door matte tinten te gebruiken, zonder dat het too much wordt! De look is dus vrij draagbaar voor overdag.

Have fun watching!

http://www.themakeupspot.nl

Producten gebruikt in deze tutorial:

– Wet ’n Wild Eyeshadow primer
http://www.themakeupspot.nl/Wet-n-Wild-Center-Stage-Eyeshadow-Primer

– Zoeva Smoky Palet
http://www.themakeupspot.nl/Zoeva-Eyeshadow-Palette-Smoky

– Oogpotlood Wet ’n Wild
http://www.themakeupspot.nl/Wet-n-Wild-oogpotlood-White

– Eyeliner Schwing The Balm
http://www.themakeupspot.nl/The-Balm-eyeliner-Schwing

Op 1 september 2012 opende The Make Up Spot, één van de grootste cosmeticawebshops die Nederland op dit moment rijk is, haar deuren. Het doel van het openen van de webshop was exclusieve merken naar Nederland te halen die niet in de Nederlandse (en Belgische) winkels verkrijgbaar zijn en daarmee de Nederlandse (en Belgische) beautylover op haar wenken te bedienen. Waar The Make Up Spot startte met een aantal merken als Wet ’n Wild, Orly, Barry M en Sleek is de shop met ruim veertig merken waaronder Zoeva, Real Techniques, Sigma, Make Up Store en Milani en meer dan 6000 producten uitgegroeid tot dé online place to be op het gebied van beauty. Alle merken die bij The Make Up Spot te vinden zijn, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van de wens van de klant en eigen ervaringen. Exclusively spotted for you!

Naast een enorm assortiment make-up producten en kwasten heeft The Make Up Spot onlangs haar range uitgebreid met een reeks haarmerken als L’Oréal Professionel, TIGI, Macadamia, BaByLiss PRO, Mason Pearson, Tangle Teezer, John Frieda, Schwarzkopf en Batiste zodat het aanbod nog completer is. Ook voor een favoriete foundation, lipstick of blush van merken als L’Oréal Paris, Maybelline, Max Factor en Bourjois kan men terecht bij The Make Up Spot. Alle producten die te vinden zijn op The Make Up Spot zijn origineel en direct uit voorraad leverbaar.


Hoe Doe Ik Smokey Eyes


Lees meer over Hoe doe ik smokey eyes


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login