How-to: iPhone SIM-kaart plaatsen / insert SIM card (Dutch)

Hoe Doe Je Simkaart In Iphone 4

Voor wie net een nieuwe iPhone heeft gekocht, kan het even zoeken zijn naar de plek waar de SIM-kaartgeplaatst moet worden. Kom je er niet uit, dan laten we je in de video zien welke stappen je moet doorlopen. Meer tips: http://www.iphoned.nl/tips/

Check allereerst welk type SIM jouw iPhone ondersteunt. In het geval van de iPhone 4 of 4S heb je een micro-simkaart nodig. Vanaf de iPhone 5 wordt alleen nog de kleinere nano-simkaart ondersteunt.Heb jij een grotere simkaart, dan kun je bij de meeste telefoonwinkels gratis terecht om deze op maat te laten knippen.

Is dat gebeurd, pak er dan een simkaarverwijdertool , punaise of paperclip bij om de simkaarthouder uit de iPhone te halen. Plaats de simkaart in de houder met de contactpunten naar beneden en schuif het geheel naar binnen.

Als dit succesvol is verlopen, kun je de simkaart activeren door op je iPhone de pincode ervan in te voeren. Vervolgens kun je direct bellen en gebeld worden.

Het is niet verplicht om je iPhone uit te schakelen om de simkaart te plaatsen of vervangen. Meer tips: http://www.iphoned.nl/tips/
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe doe je simkaart in iphone 4


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login