Hoe troost een kleuter haar pony.., vandaag deelt Jaylynn haar paardenkennis met ons!!

Hoe Doe Ik Vandaag Mijn Haar

Hoe troost een kleuter haar pony..,  vandaag deelt Jaylynn haar paardenkennis met ons!!

Jaylynn bleek vandaag erg onder de indruk toen ze zag dat Lola haar vriendje Pedro was omgeruild voor Boy.. Boy en Lola zullen het straks net zo gezellig hebben als Pedro en Lola het hadden maar voor Jaylynn is het even omschakelen. Ik merkte dat ze nog meer haar best deed om het Lola naar haar zin te maken dan dat ze normaal al doet.. Kijk maar mee, echt mooi om te zien hoe een kleuter hier op haar eigen manier mee om gaat..

Hoe braaf kan een shetlander zijn..?

Naar mijn mening kunnen Shetlanders net zo braaf zijn als ieder ander paard. Ze hebben alleen net als de andere rassen opvoeding nodig en er moet regelmatig met de dieren gewerkt/ omgegaan worden (onder begeleiding van mensen die ervaren zijn) zodat het ook eerlijk is wat we van onze kleine vriendjes vragen en verwachten. Op deze manier is zelfs mijn dochter van 3 jaar in staat om haar shetlander te verzorgen en te berijden.

Met dit kanaal wil ik graag onze ervaringen met jullie delen, ik laat jullie mijn manier zien van met shetlanders “werken”. In de loop van de jaren heb ik gemerkt dat dit voor mij, de shetten en de kinderen die ik lesgeef heel goed werkt. Uiteraard zijn er meer wegen die naar Rome leiden, maar dit is mijn manier. Lijkt het je wat volg mij dan en abonneer je op mijn kanaal.

Vragen mogen altijd gesteld worden en misschien hebben jullie leuke suggesties of onderwerpen waar ik aandacht aan zou kunnen besteden, dan hoor ik het graag en wie weet kan ik er wat over laten zien in 1 van de volgende vlogs.
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe doe ik vandaag mijn haar


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login