Hoe maak je een YouTube Kanaal – YouTube Kanaal Maken 2016 ( Persoonlijk) YouTube kanaal aanmaken

Hoe werkt YouTube? YouTube kanaal maken of YouTube kanaal instellen? ABONNEER HIER ➤ https://goo.gl/R08KsR en blijf automatisch op de hoogte van de laatste YouTube video’s en tips! Vond je deze video nuttig? Geef ons een 👍
In deze video van de Online Video Marketing Academy, leggen wij u eenvoudig uit hoe u een YouTube account kunt aanmaken.

Hi, mijn naam is Gijs, 1 van de docenten van de Online Video Marketing Academy. In deze video ga ik jullie laten zien hoe je eenvoudig zelf een YouTube kanaal kunt aanmaken. Ik het het hier dan wel over een Persoonlijk YouTube kanaal.

Ik ga er ook vanuit dat jullie reeds een Gmail account hebben. Hebben jullie die nog niet, dan verwijs ik jullie nu naar rechtsboven in naar het “i’tje klik daar op en dan wordt je doorverwezen, hoe je een Gmail account kunt aanmaken.

Oké, wij gaan een YouTube kanaal aanmaken, als eerste ga je uiteraard naar YouTube.com, en dan zie je hier rechtsboven in, zie je inloggen, nou daar klik je op, en dan kun je eigenlijk hier met je bestaande Gmail gegevens kun je in gaan loggen.

Nou op dit moment heb ik nog geen Gmail, dus ik ga even versneld een account aanmaken. Dan doen wij even Piet, Wij doen een 8 cijferig wachtwoord. Wij doen even een willekeurige dag, en wij doen dan ik ben een man. Wij vullen hier even een telefoonnummer in. Dan vullen wij de CAPCHA code even in.
00:01:57 En wij gaan naar de volgende stap. Nou dan moet je even de privacy gegevens even accepteren.

Wij klikken op Doorgaan, nou dan krijg je een welkom, en dan ga je nu eigenlijk terug naar je YouTube account, daar klik je op. En eigenlijk is nu al je persoonlijke YouTube kanaal aangemaakt.

Maar let op, uhh je YouTube kanaal is natuurlijk nog niet ingericht, hij is nog niet geactiveerd, hij is nog niet geoptimaliseerd. Maar op dit moment ben je dus kijk, geregistreerd bij YouTube.

Nou dat kun je ook zien als je rechtsboven in klikt, daar klik je dan op en dan zie je hier dat uhh wij zijn zijn ingelogd. Nou dan ga wij dus een account toevoegen. Nou dan zie je hier in het Overzicht, dat je een kanaal kunt maken, want in principe is wel het kanaal
het YouTube kanaal aangemaakt, maar je moet hem eigenlijk nog een stukje verder ontwikkelen.

Dus daar klikken wij op en dan zie je eigenlijk uhh je persoonlijke gegevens, nou je kunt later nog een foto toevoegen,maar je ziet ook dat je nog een aantal dingen automatisch bij je Persoonlijke YouTube kanaal erbij krijgt.

Dat is een zogenaamd Google plus profiel,
wil je meer weten over een Google plus profiel dan verwijs ik je nu naar het “i’-tje rechtsboven in en daar hebben wij een aparte video hoe
wij uitleggen wat een G plus account is, hoe je hem kunt optimaliseren en alle voor en nadelen van een Google plus account.

Nou in dit geval drukken wij op Doorgaan, dat duurt
even…En dan zie je dat dus het persoonlijke YouTube kanaal is nu aangemaakt. Let op, heb je een bedrijf, dan zul je ook nog een, tenminste als je dat handig vind, en ik zou je dat sterk adviseren, zul je ook nog een Zakelijk YouTube account moeten aanmaken.

Je kunt het een beetje vergelijken eigenlijk met Facebook, daar maak je ook eerst een Persoonlijk account aan, en als je dan een bedrijf hebt, dan maak je eigenlijk een aparte uhh Facebook Zakelijke pagina aan.

Nou dit is eigenlijk hoe je een persoonlijk YouTube kanaal
aanmaakt. En in 1 van de andere video’s ga ik jullie laten zien hoe je een YouTube Zakelijk account kunt aanmaken. En ik heb ook nog een andere video, hoe je dus je YouTube kanaal effectief kunt inrichten. Willen jullie nou meer weten over YouTube,
abonneer je dan nu op dit kanaal of laat een comment achter. En ik hoop jullie bij de volgende video terug te zien.

Gijs Bodenstaff
OnlinevideomarketingacademyNl
http://www.youtube.com/c/OnlinevideomarketingacademyNl
#Onlinevideomarketingacademy@@TV##
Video Rating: / 5


Account Maken Hoe Doe Ik Dat


Lees meer over Account maken hoe doe ik dat


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login