Hoe kun je uitrekenen in welk land je moet gaan wonen? (1/5)

Stel: je bent Nederland zat en wilt emigreren. Wat is dan de kans dat je in dat andere land daadwerkelijk gelukkiger wordt? Statisticus dr. Maurits Kaptein (Radboud Universiteit Nijmegen) laat zien dat dit te berekenen is.

——————————————————————————————–

Deze week in Universiteit van Nederland:
Statisticus dr. Maurits Kaptein

Dr. Maurits Kaptein is assistent professor Artificial Intelligence aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij houdt zich vooral bezig met het nemen van beslissingen in onzekere situaties. Hij promoveerde cum laude in zijn vakgebied aan de TU Eindhoven en Stanford University. Maurits’ wetenschappelijk onderzoek is gepubliceerd in toonaangevende journals zoals het Journal of Interactive Marketing.

Meer weten?
Klik hier voor meer informatie! http://www.universiteitvannederland.nl/college/hoe-kun-je-uitrekenen-in-welk-land-je-moet-gaan-wonen

——————————————————————————————–

Over de Universiteit van Nederland:
De beste hoogleraren van Nederland geven gratis college op internet. Elke werkdag komt er een nieuw college online, en elke week een nieuwe hoogleraar.

Een opname bijwonen? Dat kan!
Vier avonden per maand nemen we colleges op in Club AIR, Amsterdam, en jij kunt daarbij zijn. Tijdens zo’n avond nemen we vijf colleges van een kwartier op, gevolgd door Q&A en meet and greet (want tegen die tijd is de hoogleraar een rockster). Een echte aanrader!
Voor tickets en meer info ► http://www.universiteitvannederland.nl/college-bijwonen/

Check onze website! ► http://www.universiteitvannederland.nl/
Twitter ► https://twitter.com/UniversiteitNL
Facebook ► https://www.facebook.com/UniversiteitVanNederland
Video Rating: / 5


Emigreren Hoe Doe Ik Dat


Lees meer over Emigreren hoe doe ik dat


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login