Hoe gebruik je de Incognitomodus in de Google Chrome browser?

Hoe Doe Je Incognito

In deze tutorial laat ik je zien hoe je de incognitomodus in Chrome gebruikt. Als u niet wilt dat Google Chrome een record opslaat van wat u bezoekt en downloadt, kunt u privé op internet surfen in de incognitomodus.

De incognitomodus opent een nieuw venster waarin u privé op internet kunt surfen zonder dat Chrome de sites opslaat die u bezoekt. U kunt schakelen tussen een incognitovenster en elk normaal Chrome-browservenster dat u heeft geopend. Je bevindt je alleen in de incognitomodus wanneer je het incognitovenster gebruikt.

De incognitomodus voorkomt alleen dat Chrome uw activiteit voor sitebezoeken opslaat. Het weerhoudt andere bronnen er niet van om te zien welke sites u heeft bezocht, waaronder:
Uw internetprovider
Uw werkgever (als u een werkcomputer gebruikt)
De websites die u zelf bezoekt

Chrome slaat geen gegevens op van de bestanden die u downloadt in de incognitomodus. De gedownloade bestanden worden echter opgeslagen in de map Downloads van uw computer, zelfs nadat u uw incognitotabbladen heeft gesloten. Jij en iedereen die je computer gebruikt, kan de bestanden zien en openen.

U kunt een incognitovenster op uw computer openen om te voorkomen dat Chrome uw browsegeschiedenis opslaat. U kunt schakelen tussen een incognitovenster en alle reguliere vensters die u heeft geopend. Je bevindt je alleen in de incognitomodus als je het incognitovenster gebruikt.


Lees meer over Hoe doe je incognito


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login