Hoe bereid ik me voor op de eerste keer Seks?

Hoe Doe Ik Het De Eerste Keer

Hoe bereid ik me voor op de eerste keer Seks?

Voor de meesten is de eerste keer dat ze seks hebben met iemand ontzettend spannend. Dat kan geslachtsgemeenschap zijn, maar ook al alle andere eerste keren met seksuele contacten. Het is daarom vooral belangrijk dat je volledig vertrouwd bent met degene met wie je bent. Meer weten?

Drs. Nynke Nijman geeft jou in haar YouTube video’s kort antwoord op al je vragen.

• Lees meer op https://ilvy.com en https://nynkenijman.nl
• bestel mijn boek De Relatie-APK via https://ilvy.com/de-relatie-apk
• Beluister mijn podcast “Seks, Relaties en Liefdes” op alle podcast platformen.
• Beluister mijn podcast “Relatievragen” op alle podcast platformen.
• Volg mij via https://instagram.com/nynkenijman
• En kijk voor de leukste toys op https://ilvy.com/pabo.nl

Je kunt mij al jouw vragen stellen over seksualiteit, intimiteit en relaties. Vervolgens zal ik proberen om jouw vraag te beantwoorden in een video, welke te zien zal zijn op mijn YouTube kanaal, maar ook in mijn podcasts, welke te beluisteren zijn zijn op Spotify, Apple Podcasts en nog een aantal andere platformen. Voor alle vragen geldt uiteraard dat er verschillende antwoorden mogelijk zijn. Ik probeer je in ieder geval een juist antwoord te geven, maar voor elk persoon en voor elke situatie zal het antwoord net even anders zijn of anders worden geïnterpreteerd. Mocht jij het ergens niet mee eens zijn, of een andere mening of ervaring hebben, laat het mij dan vooral weten. Want ik heb helaas niet alle antwoorden op alle vragen, maar doe wel mijn best om zoveel mogelijk antwoorden te verzamelen.

Laat alsjeblieft even weten of je deze video leuk en/of nuttig vond, abonneer je op mijn kanaal én kijk regelmatig eens op mijn sites https://nynkenijman.nl en https://ilvy.com

Over mij:
Ik ben psycholoog, systeemtherapeut en consulent seksuele gezondheid NVVS. Ik werk als relatietherapeut en seksuoloog, en geeft les binnen enkele (Universitaire) opleidingen. Daarnaast ben ik oprichtster van ILVY.COM, schrijf wekelijks voor diverse offline/online media, ben lid van de mediacommissie NVVS, ik publiceer af toe video’s op YouTube en host een aantal podcasts, waaronder: “Seks, Relaties & Liefdes!” en de podcast “Relatievragen”. Tevens ben ik auteur van het boek ‘De Relatie APK’ en je kunt mij regelmatig in de media horen of zien als expert op het gebied van seks & relaties.
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe doe ik het de eerste keer


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login