Haartips: Hoe ik mijn haar doe – Anna Nooshin

Volg mij op Instagram voor meer tips en foto’s! Eindelijk een video waarbij ik jullie 15 meest gestelde haarvragen beantwoord. Als er een vraag niet tussen zit, stel hem hieronder en ik zal het alsnog beantwoorden!

Vond je deze video leuk? Steek dan je duimpjes op en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal zodat je geen video’s meer hoeft te missen!

Volg mij ook op:
INSTAGRAM: http://www.instagram.com/annanooshin
TWITTER: http://www.twitter.com/annanooshin

Mijn eerste boek genaamd ‘On Top’ is vanaf 23 april verkrijgbaar in alle (online) boekhandelaren. Een musthave inspiratiegids voor iedereen die een droom wil verwezenlijken vol tips over bloggen, mode en nog veel meer! Je kunt mijn boek nu al online bestellen:
http://www.bol.com/nl/p/on-top/9200000035988876/

———-

Hoi, ik ben Anna Nooshin, fashion blogger, online ondernemer en auteur. Ik vind het te gek om mijn persoonlijke avonturen hier met jou te kunnen delen. Iedere dinsdag en vrijdag vind je hier een video over fashion, lifestyle en beauty. Daarnaast upload ik regelmatig DIY’s, How To video’s en tutorials. Ook deel ik stijltips, Instagram tips, geef ik je carrièretips én geef ik je elke week een kijkje in mijn persoonlijke leven middels vlogs. Vergeet je niet te abonneren, zou ik super leuk vinden! Tot snel!


Hoe Doe Ik Mijn Haar


Lees meer over Hoe doe ik mijn haar


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login