Goldcamp toiletvloeistoffen – Welke vloeistof in een chemisch toilet? | Obelink Vrijetijdsmarkt

Flocken Hoe Doe Je Dat

Dankzij de vloeistoffen van Goldcamp geniet je iedere dag van een fris toilet. Er zijn 3 soorten toiletvloeistoffen van Goldcamp: de Goldcamp flush, deze is voor de spoelwatertank en de Goldcamp toilet en Goldcamp green, deze zijn voor de afvalwatertank.

De Goldcamp flush helpt tegen het ontstaan van kalk en zwarte vlokken in de watertank. Ook zorgt de flush ervoor dat het toilet te allen tijde goed doorspoelbaar blijft en het zorgt voor een frisse lucht uit je watertank. Heb je een spoelwatertank van 15 liter? Dan voeg je hier 100 ml flush aan toe. Heb je een inbouwtoilet in je caravan? Dan voeg je het spoelwater hier toe. Je voegt de 100 milliliter spoelwatervloeistof toe, en als je dat gedaan hebt, dan vul je de rest van de tank met spoelwater.

De Goldcamp toilet is afvalwatertanktoevoeging. Dit zorgt ervoor dat er geen nare luchtjes en gassen kunnen ontstaan in je afvalwatertank. Ook zorgt de Goldcamp toilet ervoor dat je de tank makkelijk kunt legen. Het is verstandig om de afvalwatertank en de Goldcamp toilet 1x in de 4 a 5 dagen te verversen. Bij een afvalwatertank tot 21 liter gebruik je 150 ml Goldcamp toilet. Je voegt vervolgens nog 3 liter water toe.

De Goldcamp eco green is een biologische toiletvloeistof. Deze is beter voor het milieu en bestrijd nare geurtjes en is geschikt voor alle mobiele toiletten. De dosering van de eco green is gelijk aan de Goldcamp toilet.

—————————————————–

Benieuwd naar de producten in de video? Bekijk ze hieronder:

– https://www.obelink.nl/goldcamp-flush.html

– https://www.obelink.nl/goldcamp-toilet.html

– https://www.obelink.nl/goldcamp-eco-green.html

—————————————————–

Wil je nog meer weten over de Goldcamp vloeistoffen of over onze andere producten? Kom eens langs in de winkel of bezoek onze website Obelink.nl.

Wil je graag meer video’s zien? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/ObelinkBV

—————————————————–

https://www.facebook.com/ObelinkBV/

https://www.instagram.com/obelink_nl/

—————————————————–

Video Rating: / 5


Lees meer over Flocken hoe doe je dat


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login