Een boek schrijven: hoe begin je?

Veel mensen hebben de wens om een boek te schrijven. Tegelijkertijd maken maar weinig mensen echt werk van die wens. Er is immers altijd wel een reden te verzinnen om er niet mee te starten: je beheerst de taal (nog) niet of je weet niet hoe je het verhaal precies wilt uitwerken. Terwijl je dit juist het beste leert door het te doen!

In deze video beantwoorden David en Arjan de vraag van Hodan. Hij heeft de wens om een boek te schrijven maar vertelt er ook bij dat hij een taalachterstand heeft. Zijn vraag luidt als volgt: ‘zouden jullie me aanraden om eerst mijn Nederlands op (HBO-)niveau te krijgen of zal ik gewoon beginnen?

===============

“Nederland is in 2020 het gelukkigste land van de wereld” – de grote missie van bestseller auteurs David de Kock en Arjan Vergeer, oprichters van 365 Dagen Succesvol. Om dit te bereiken delen David & Arjan hun effectieve 13 stappen methode naar geluk en succes via gratis video’s, boeken en seminars. En voor wie echt aan de slag wil, is er het Jaarprogramma; een unieke combinatie tussen een programma voor persoonlijke ontwikkeling en een businessprogramma.

De 365 Dagen succesvol boeken zijn al meer dan 50.000 keer verkocht en de seminars en Jaarprogramma’s van 2013, 2014 en 2015 waren vroegtijdig uitverkocht.

Doe mee met het Jaarprogramma en ontdek hoe ook jij gelukkig en succesvol kunt worden. Schrijf je nu in: http://365dagensuccesvol.nl/jaarprogramma/

Wil je meer van dit soort video’s? Abonneer je op ons YouTube kanaal en ontvang gratis elke week waardevolle tips van David en Arjan. https://www.youtube.com/user/365dagensuccesvol

Je kunt ook zelf je vragen stellen en misschien wordt jouw vraag wel beantwoord in de volgende video!

Nog meer? Volg ons ook op:
Facebook: https://www.facebook.com/365dagensuccesvol
Twitter: https://twitter.com/365dagensucces
Pinterest: https://www.pinterest.com/365dagensucces/

===============
Video Rating: / 5


Ik Wil Een Boek Schrijven Hoe Doe Ik Dat


Lees meer over Ik wil een boek schrijven hoe doe ik dat


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login