‘De konijnendans is heel irritant’ | the ROOF – Afterparty

Hoe Doe Je Konijnendans

Deze week in Afterparty vertellen we je van alles over dansen op een festival of in de club. Kan de konijnendans nog wel? In een twaalftal afleveringen van ‘Afterparty’ vertellen onze gasten hun verhalen en ervaringen over verschillende onderwerpen binnen de dancescene.. Abonneer je op het kanaal en mis niets van deze serie!

Wil meer zien? Check dan onze website https://theroof.tv

VOLG ons op Snapchat: http://bit.ly/theROOF_SNAP
LIKE ons op Facebook: http://bit.ly/theROOF_FB
VOLG ons op Twitter: http://bit.ly/theROOF_TW
ABONNEER op YouTube: http://bit.ly/theROOF_SUB
VOLG ons op Instagram: http://bit.ly/theROOF_IG

Over the ROOF:

the Roof is hét online platform over populaire dancecultuur. We geven je een kijkje in de backstage, nemen je mee in de ervaringen van fans en vertellen de verhalen van doorgewinterde ravers, liefhebbers, professionals en festivalgroentjes. We hebben drie formats: Afterparty, Perfect Festival Summer en Festival UNIVERSITY.

the ROOF – Afterparty

In Afterparty komen liefhebbers, professionals en nieuwelingen binnen de scene samen om hun belevenissen die ze hebben meegemaakt tijdens festivals en uitgaan te delen. Wie heeft er ooit seks gehad op de dansvloer? Hoe ga je om met een helse kater? Welke outfit kan je echt niet meer aantrekken naar de club? Ons partypanel geeft antwoord op alles wat je wilt weten.

the ROOF – Perfect Festival Summer

Perfect Festival Summer draait om vier vrienden die in duo’s allerlei challenges uit moeten voeren op festivals. Wie scoort zo veel mogelijk muntjes binnen een half uur? Welk team blijft het langst in de lucht tijdens een rondje crowdsurfen? Hoe bouw je een riant tentenkamp zonder gear? De winnaars gaan ervan door met de eer en mogen feesten tot ze erbij neervallen, het verliezende team moet voor straf een rotklusje doen. Dixies schoonmaken bijvoorbeeld.

the ROOF – Festival UNIVERSITY

In een reeks afleveringen geven de Bucket Boys op eigenaardige wijze tips en tricks die goed van pas komen tijdens het festivalseizoen. Hoe skip je succesvol de rij bij de toiletten? Wat doe je als je al je vrienden kwijt bent? Op welke manier versier je de meeste hotshots? Bucket Boys Joep en Thijs hebben op alles een ongepast antwoord.

the ROOF wordt geproduceerd door Endemol Beyond Nederland en ID&T.


Lees meer over Hoe doe je konijnendans


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login