De dokter Bea show: een liedje over kussen

Kussen Hoe Doe Je Dat

Dit liedje komt uit De dokter Bea show: Aflevering 1 – Kussen.
Bekijk de volledige aflevering nu via https://www.ketnet.be/kijken/de-dokter-bea-show.

– – Aflevering 1: Kussen – –
In de eerste aflevering krijgt Dokter Bea een vraag van Dorien: Kussen, hoe doe je dat? Dokter Bea heeft een open en eerlijk antwoord klaar. Ze brengt ook een bezoek aan collega professor en hoogleraar virologie Marc Van Ranst die een échte kus in een schaaltje laat groeien. Dide, Gitte, Lien, Emmerson, Robrecht en Maarten van het puberpanel vertellen over hun allereerste kus. Wie van hen is de zoenkampioen? Ook Sean Dhondt komt even kletsen over de eerste kus, hoe hij graag zoent en nog iets over gevoelige plekjes… En in haar skills lab toont Dokter Bea tot slot hoe je in de praktijk een perfecte pakkerd geeft.

– – De dokter Bea show – –
In De dokter Bea show geeft dokter Bea antwoord op alle vragen over je lichaam, over de liefde, over relaties, zelfs over seks. Geen vraag is te gek!
Om jullie een duidelijk antwoord te kunnen geven, krijgt ze de hulp van dokters en specialisten die er alles over weten.
In elke aflevering heeft Dokter Bea ook een interessant en tof skypegesprek met een bekende Vlaming over een speciaal onderwerp. Ze belt met Sean Dhondt, Koen Wauters, Slongs Dievanongs, Jani Kazaltzis, Gers Pardoel, Tatyana Beloy…
Maar er is meer, want ze laat ook jongeren aan het woord die vertellen wat zij allemaal al hebben meegemaakt.
Af en toe wil ze jullie ook laten zien hoe iets moet! Dan duikt ze haar skills lab in en toont ze op een leuke manier hoe je bijvoorbeeld moet kussen. Spannend he!?
Dokter Bea is ook dol op zingen. In haar show toont ze haar zangtalent en zingt ze over het onderwerp van de dag.

Meer info op www.ketnet.be en in de Ketnet-app.
Je kan deze aflevering op Ketnet.be ook bekijken met VGT.
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Kussen hoe doe je dat


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login