Besparen en óók leuk leven

Zuinig Leven Hoe Doe Ik Dat

Besparen en tegelijkertijd leuk kunnen leven. Het kan. Ik leg uit hoe ik dat voor elkaar krijg. Het betekent heus niet dat je iedere euro drie keer om hoeft te draaien. Verander je money mindset en besparen gaat makkelijker en (voor mij) bijna als vanzelf. Als je anders gaat denken over minder uitgeven, het als iets positiefs gaat zien, in plaats van iets negatiefs, zul je merken dat je het met plezier gaat doen. En dat spaargeld, dat groeit dan vanzelf hard(er).

Over www.PorteRenee.nl

Tof dat je PorteRenee.nl gevonden hebt. Het leukste money-blog van het land. Alles gaat hier over geld, maar dan leuk. Lekker ongegeneerd meekijken met hoe anderen het doen. We hebben het over werk en kinderen, sparen, shoppen, je hypotheek en hoe je je uitgaven een beetje in de hand houdt. Wij geloven dat praten over geldzaken niet saai hoeft te zijn. Maar dat het je enthousiast kan maken om ermee aan de slag te gaan. Omdat het een toffe uitdaging is. Omdat geld je leven makkelijker en relaxter kan maken.

Leuk? Volg ons dan ook op
= www.facebook.com/porterenee
= www.pinterest.com/porterenee
En abonneer je natuurlijk op mijn Youtube-kanaal!

Over Renée

Journaliste Renée (33) belandde een paar jaar geleden flink in de schulden. Ze stond wel 40.000 euro in het rood. Tot die tijd had ze altijd geld uitgegeven zonder erbij na te denken. Gewoon omdat dat kon. Door die schulden ging de knop op. Ze ging zien dat geld zoveel meer was dan euro’s die op je rekeningen worden gestort en die je daarna weer uitgeeft. Het bepaalt nogal wat in je leven, zeg. Ze ging aflossen en daarna door met sparen. Van -40.000 euro groeide haar vermogen naar +100.000 euro.

Niemand praatte over geld. Balen, vond Renée dat. En zonde ook. Dus begon ze haar eigen money platform PorteRenee.nl. Hier probeert ze anderen te inspireren om geld ook te gaan zien als een manier om je lievelingsleven te creëren. Ge;d is niet saai of onbelangrijk. Gebruik het op de juiste manier en het maakt zelfs gelukkig!
Video Rating: / 5


Lees meer over Zuinig leven hoe doe ik dat


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login