Ben ik te lief voor hem? Ontdek wat te doen

Hoe Doe Ik Lief

Ben ik te lief voor hem? Ontdek wat te doen

Ben je bang dat je te lief bent voor een man? Bekijk dan deze video om eracht te komen (+of te lief zijn een slecht ding is).
►►Hier meer tips: http://mannengeheim.nl/te-lief-te-aardig-zijn/

Ik krijg vrij vaak een mail in de trend van “Help Tim, ik ben te lief voor een man”. Ik denk dat er inderdaad veel vrouwen te lief zijn voor mannen. Met name op een moment dat ze een man ontzettend graag willen. Ze willen er alles aan doen om hem te krijgen, en als je altijd iets voor iemand doet, dan waarderen ze het niet meer.

Je denkt dan “ik ben te aardig” omdat je niet evenveel krijgt als dat je geeft. Te lief voor vriend zijn is te herkennen aan het feit dat jij meer voor hem doet dan hij voor jou.

Te lief voor man? Bekijk dan altijd de situatie en vraag je jezelf af: doe ik veel meer lieve dingen voor deze persoon dan hij voor mij?

Als je te lief voor een vriend of vriendin bent en zelfs dingen doet in de trend van heel lief zijn gedicht schrijven over hoe verliefd je op hem bent, en je krijgt nooit geen lieve dingen op dit niveau terug? Ja, dan ben je te lief. (En misschien zelfs te lief voor deze wereld, want er zijn maar weinig vrouwen die een gedicht schrijven aan hun man).

Wat er gebeurt als je te lief bent is dat ze het niet waarderen. Mensen verliezen zelfs respect voor je als je bijvoorbeeld nooit eens van je af bijt. Wees niet te lief voor je partner en laat hem wat moeite voor jou doen.

Twijfel je of je te lief bent? Lees dan de blog met 13 tips om te zorgen dat je niet te lief bent.

Ben Ik Te Lief/Aardig Voor Hem? Ontdek wat je kan doen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim (http://mannengeheim.nl/) voor meer artikelen en video’s.
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe doe ik lief


Tags :

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login