basilicum stekken: hoe doe ik dat

Ik had nog opnames liggen van een video die ik vorig jaar nog wou lanceren. Het betreft het kweken van kruiden, meer bepaald het stekken van het kruid basilicum. Basilicum is een zeer dankbare plant met een innemende geur en zeer lekkere smaak. Er zijn verschillende soorten basilicum en daarom vind ik deze video zo interessant. Het stekken van basilicum is niet moeilijk en werkt bij de verschillende soorten. Zo kan je bijvoorbeeld een bij de buurman of -vrouw gekweekte basilicum soort stekken om zodoende ook een plantje in huis te hebben van die soort. Op voorgaande wijze kan je dus plantjes uitwisselen met elkaar. Probeer het uit, het is zelfs nog leuk om te doen.

Ik heb basilicum plantjes gestekt en in water geplaatst en ik heb er ook onmiddelijk in aarde geplaatst. Bij beide methoden was de situatie gelijk dus welke methode je ook wilt gebruiken, ze werken allebei even goed.

Heb je vragen of opmerkingen betreffende deze video, laat dan gerust iets weten via commentaar of zend mij een mailtje via het google systeem.

Bedankt voor het lezen en tot in de video
Video Rating: / 5


Bijenhouden Hoe Doe Je Dat


Lees meer over Bijenhouden hoe doe je dat


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login