Afscheid nemen, 22 minuten

Afscheid Nemen Hoe Doe Je Dat

Afscheid nemen, 22 minuten

Doelgroep: Traumatiserende relaties loslaten. Afscheid nemen en banden doorknippen met iemand die je veel pijn heeft gedaan. Als je iemand hebt verloren die belangrijk voor je was en je moeite hebt met los te laten. Moeite met verwerken groot verlies en ‘mixed emotions’. Mensen die afscheid willen nemen van een relatie die niet helpend is. Pijnlijke relatie afronden. Oude trauma’s en pijn uitspreken naar de persoon die dit heeft veroorzaakt.

Doel oefening: Verwerken van verlies. Loslaten van oude pijn. Inzicht in boosheid, machteloosheid en verdriet rondom deze relatie. Vinden van antwoorden rondom deze relatie. Banden doorsnijden en verder met je leven zonder deze persoon.

Door de persoon in de ogen te kijken en te vertellen wat het voor je heeft betekent, heb je de mogelijkheid voor jezelf op een rijtje te zetten waar je nog mee rondloopt als gevolg van deze relatie/persoon en je gevoelens te uiten. De persoon luistert naar je en geeft, indien door jou gewenst, antwoorden. Daarna snijd je de banden los en verbreekt het contact.

Muziek: Theta golven ondersteunen creativiteit, inspiratie, ontspanning en lange termijn geheugen.

https://piekerpoli.nl/

Home


Video Rating: / 5


Lees meer over Afscheid nemen hoe doe je dat


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login