#74 Potdeksel schutting van geïmpregneerd hout – Zweeds Rabat schutting met hoekafwerking

Hoe Doe Ik Potdekselen

Geïmpregneerde potdekselplanken zijn populair voor gevelbekleding en schuttingen. Meer bekijken? Ga naar http://gadero.nl/schutting-maken-geimpregneerde-potdekselplanken.
Meer informatie? Klik op ‘meer weergeven’ 👇

Zoekt u goedkope, geïmpregneerde potdekselplanken voor het maken van bijvoorbeeld een dichte schutting? Dit is de hardloper in Zweeds rabat! In aflevering 74 laten we zien hoe je een dichte schutting maakt met deze rabatdelen.

Omdat een schutting van potdekselplanken dicht is en hier veel wind op komt te staan adviseren wij om dikke palen van 88 x 88 mm te gebruiken om de 50 cm (hart op hart). Gebruik hierbij ook snelcement om zeker te zijn dat de schutting nog staat na een storm.

Begin met potdekselen altijd onderaan met de brede kant naar beneden. Stapel vervolgens de volgende profielenplanken er bovenop, maar houd 4 mm tussenruimte aan voor werking van het hout. Schroef de potdekselplanken op 1/3e en 2/3e van de plankbreedte aan de paal vast. Wel even voorboren om scheurvorming te voorkomen.


Houthandel Gadero is marktleider in hout in Nederland en België. Van schutting tot vlonder, van overkapping tot blokhut en van binnenvloer tot houten tuinmeubelen. Snelle bezorging, top service en een mega-assortiment! Ontdek meer op https://gadero.nl.

Volg Gadero op 🔨
⇢ Facebook: https://www.facebook.com/GaderoNL
⇢ Pinterest: https://nl.pinterest.com/gaderonl/
⇢ Twitter: https://www.twitter.com/Gaderonl
⇢ Instagram: https://instagram.com/gaderonl

Abonneer je op ons kanaal: https://bit.ly/2OCKxnk

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe doe ik potdekselen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login