500.000 ABONNEES! MEGA LEUKE BACK TO SCHOOL SPULLETJES || MeisjeDjamila

Wowowow, we hebben gewoon de half miljoen abonnees behaald jongens en meisjes! Wat een ongelofelijk getal. Ik vind het zo bijzonder! Dank jullie wel! Uiteraard wil ik dit het allerliefste met jullie vieren, want zonder jullie zou ik hier niet zijn en kon ik niet doen wat ik juist zo geweldig vind.. YouTube video’s maken! Vandaar dat ik een mega Back To School giveaway heb opgezet, om iets voor jullie terug te kunnen doen. Hartelijk dank en veel succes! Bekijk de video om er achter te komen welke spulletjes ik allemaal weg geef!
Open de beschrijving voor meer leuke dingen.

Vergeet niet te abonneren! Het is gratis en zo mis je mijn nieuwe videos niet.

Extra info over de producten in de video:
Alle tassen en schoolspulletjes komen van Bruna.
De survival kits heb ik zelf samengesteld met spulletjes van allerlei verschillende winkels (etos, xenos etc.)
De kaartjes heb ik zelf ontworpen en zijn alleen via mij verkrijgbaar en niet te koop.

———————–

LINKS:
Mijn sociale media:
Snapchat: DjamilaSnaps
http://www.instagram.com/meisjedjamila
http://www.facebook.com/meisjedjamila
http://www.twitter.com/DjamilaTweets

Al mijn video’s:
FOOD – https://goo.gl/rFYa9l
CHALLENGES – https://goo.gl/1RL9cC
HOW TO – https://goo.gl/egDbfJ
EXPLORE – https://goo.gl/bPLSlC

———————–

[ ~ WINACTIE IS NU GESLOTEN! ~ ]

Dit waren de regels:

1. Je moet geabonneerd zijn op mijn kanaal om mee te doen.
2. Vul dit formulier in: https://goo.gl/forms/Kw2sgCXjz6S8akyp1 – Het is heel simpel, je kunt aangeven wat je precies wilt winnen en uiteraard je e-mail adres achterlaten zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.
3. Je hebt toestemming van je ouders om mee te doen (als je jonger dan 18 jaar bent).
4. De winnaar zal een berichtje ontvangen op het e-mail adres dat hij/zij heeft opgegeven in het formulier.

Officiële regels:
In totaal worden er 28 winnaar uitgekozen. 5 winnen een gevulde rugzak, 20 winnen een gesigneerd kaartje en 3 winnen een survival kit.
De winnaar wordt willekeurig uitgekozen uit de aanmeldingen via het formulier dat wordt vermeld in puntje 2 van de winactie regels. Als je onder 18 jaar bent, heb je toestemming van je ouders nodig om mee te doen aan de winactie en om de prijs te ontvangen. Winactie eindigt op 15 september 2016 om 12:01AM GMT+0200. Winnaar zal een berichtje ontvangen via e-mail op 15 september 2016 gedurende de dag. Als er binnen 72 uur geen antwoord is ontvangen, wordt er een nieuwe winnaar uitgekozen. De prijs wordt binnen 2 weken van het ontvangen van de juiste gegevens verzonden naar de winnaar. Alle items zijn dezelfde exemplaren die ik heb laten zien in de video. Ik ben niet aansprakelijk voor verlies of schade. Inzendingen die niet aan de regels voldoen, worden gediskwalificeerd. YouTube, Bruna, Replay, O’Neill, Franklin Marshall en alle andere merken die met deze videos te maken hebben zijn geen sponsor van deze winactie en zijn daarom dus niet aansprakelijk. Zorg ervoor dat je je aan de community richtlijnen houdt: https://www.youtube.com/yt/policyandsafety/nl/communityguidelines.html

Privacy verklaring:
Gegevens worden alleen verzameld voor deze winactie. De gegevens van deelnemers zullen alleen worden gebruikt om willekeurig winnaars uit te kiezen. De e-mail adressen van de uiteindelijke winnaars worden gebruikt voor het contacteren van de winnaar en vervolgens zullen alle gegevens van alle inschrijvingen verwijderd worden.
Ik verzamel de gegevens van de winnaars met als enige doel om het pakketje naar de winnaar op te kunnen sturen. Ik zal persoonlijke gegevens niet met derden delen.

———————–

Deze video is niet gesponsord.

———————–

Heb jij het MEISJEDJAMILA BOEK al?
Je kunt ‘m hier bestellen: http://www.fcklap.nl/boekdjamila
Of kopen bij de Bruna (NL) of Press Shop (BE) het dichtst bij jou in de buurt!

———————–

MUZIEK:

All songs licensed through AudioNetwork

———————–

Ik ben Djamila en ik ben een Nederlands meisje dat in Amerika woont. Ik maak graag videos over dingen die je normaal niet in Nederland kunt vinden, mocht dat nou een nieuwe trend zijn, een DIY, bepaald eten of reis vlogs. Ik ben altijd vrolijk en soms maak ik gekke gezichten. Iedere WOENSDAG, VRIJDAG en ZATERDAG kun je een nieuwe video vinden op mijn kanaal!
Als je mijn video’s leuk vindt, vergeet vooral niet te abonneren. Zo mis je mijn nieuwste uploads niet.
Video Rating: / 5


Hoe Doe Je 2 Puntjes Op De E


Lees meer over Hoe doe je 2 puntjes op de e


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login