22 HACKS VOOR EEN PERFECTE HUID

Hoe Maak Ik U Met Puntjes

GEKKE MAAR WERKENDE SCHOONHEIDSHACKS

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en daarom is het erg belangrijk om er dagelijks voor te zorgen. Stress, vervuiling en gebrek aan zorg kunnen dit beschadigen. Bovendien is een heldere en jonge huid het symbool van schoonheid en jeugd. Hier volgen een heleboel hacks die ervoor zorgen dat je huid er helder en gezond uitziet. Deze huismiddeltjes zijn uitermate nuttig en bevatten natuurlijke ingrediënten die heel goedkoop aten.

Wanneer de poriën verstopt zijn, kan dit leiden tot mee-eters en acne. Probeer een van de meest effectieve technieken om je poriën te ontstoppen: een gezichtsmasker gemaakt van actieve kool, gelatine en hoe water. Vergeet niet om je huid elke dag te reinigen en breng dit masker meerdere keren per week aan. Vergeet niet dat het zeer belangrijk is om geen zwarte kop te knijpen, anders kan dit leiden tot gevaarlijke huidproblemen!

Droge hielen zijn een vervelend probleem voor elk meisje dat hakken draagt. Een droge huid en gebarsten hielen kunnen ongemak veroorzaken en behandeling nodig hebben. Aspirine en citroenzuur helpen je om dit probleem op te lossen. Meng deze ingrediënten en doe ze in een plastic zak. Plaats de voeten erin en laat 15 minuten intrekken. Na 5-7 dagen zal de huid exfoliëren.

Wist je dat knoflook niet alleen perfect is om te koken, maar ook een magisch hulpmiddel om puistjes en acne te bestrijden? Breng het aan en laat het 5 minuten staan. Knoflook heeft veel vitamines en mineralen om deze problemen op te lossen.

Zeezout, azijn en bakpoeder zijn erg handig om donkere oksels te witten.

Een ander probleem waar bijna elk meisje angst voor heeft – haaruitval. Nogmaals, we zijn hier om u te helpen met een snel en gemakkelijk recept: meng wat bakkersgist, wodka, honing, olie, dooier en heet water. Spray dagelijks en ontmoet snel nieuw haar!

Tijdstempels:

00:22 Mee-eter-masker

00:52 Genees droge hoeven

01:32 Hoe verwijder je een puistje

08:37 Gebruik slagroom voor je haar

09:29 Crêpepapier-hack

11:33 Wasabi voor je lippen
——————————————–
5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/


Lees meer over Hoe maak ik u met puntjes


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login