👉★HOE PLAATS JE EEN VIDEO OP YOUTUBE? HOE UPLOAD JE EEN VIDEO OP YOUTUBE👈

Hoe Doe Je Uploaden

👉★ Hoe plaats je een video op YouTube? Hoe moet je een Video Uploaden op YouTube? Hoe Upload je een video op YouTube 👉ABONNEER HIER ➤ https://goo.gl/R08KsR en blijf automatisch op de hoogte van de laatste YouTube video’s en tips! Vond je deze video nuttig? Geef ons een 👍
In deze video ga ik jou laten zien hoe je heel eenvoudig een YouTube video kunt uploaden. Als eerste loggen wij in op je YouTube kanaal.

Hoe Upload je een video op YouTube
Je gaat rechts boven in, en je klikt op: “Creator Studio”. Dan zie je hier rechts boven in een knop: “Uploaden”. Daar klik je op. En nou zijn er eigenlijk 2 manieren om je video te uploaden. Je kan gewoon een video slepen en erin plaatsen. Of je kunt gewoon hier op klikken en dan kun je video rechtstreeks van je computer gewoon
handmatig uploaden.

Hoe moet je een Video Uploaden op YouTube
Maar je ziet hier een knop; “Openbaar” en “Privacy”(Privé). Op het moment dat je hem op: “Privé” zet, dat uiteraard niemand op YouTube van jou je video kunt zien, alleen jij zelf. En dat is wel handig omdat je eventueel nog je video wilt editen je wilt hem nog bewerken. Pas op het moment dat je helemaal tevreden bent, dan zet je hem op: “Openbaar”.

Hoe plaats je een video op YouTube
Dus in dit geval zet ik hem op: “Privé”. Wij klikken op het logo van: “Uploaden”. Ik pak even een willekeurige video. En op dit
moment zie je dan hier bovenin, dat de video wordt ge-upload.
Nou het is een beetje afhankelijk hoe snel jou internet verbinding is en hoe zwaar het video bestand is hoe lang het duurt. Maar in dit geval zie je dat het vrij snel gaat.

Je klikt op: “Gereed”. En op dit moment wordt je video daadwerkelijk op YouTube verwerkt en is hij te zien voor jezelf. Want op dit moment heb je hem nog op je privé staan. Nou daar wachten wij even op. Je video is nu gereed. En is te zien voor jezelf. Wij gaan nu terug naar: “Bewerken”. En nou zijn hier een aantal dingen die je nog kunt invullen
om je video een beschrijving mee te geven.

Waarom is dat belangrijk? Om dat je uiteindelijk wilt dat je video wordt gevonden. Nou in een andere video, als je nu rechts bovenin klikt. Daar heb ik een video waar ik helemaal uitleg over een keyword research, hoe je beste keywords voor je video kunt kiezen.
Nou zie je dat YouTube zelf een aantal videominiaturen / YouTube thumbnails aanmaakt. Die kun je kiezen als plaatje bij jou video. In een andere video als je nu rechts boven in op het “i-tje” klikt.

Daar leg ik uit wat een YouTube thumbnail is, waarom het belangrijk is en hoe je een: “Aangepaste YouTube thumbnail” kunt maken. Sowieso een aangepaste YouTube thumbnail, mag maximaal 2 MB zijn. En om je je aangepaste thumbnail daadwerkelijk te kunnen uploaden.
Moet je optie ingeschakeld staan: “Aangepaste thumbnail uploaden” aan staan.

En dat kan eigenlijk alleen als je YouTube kanaal volgens de richtlijnen van YouTube is ingericht. Nou daar heb ik ook een andere video voor.
Dus als je nu rechts boven in klikt, laat ik je zien hoe je perfect volgens de richtlijnen van YouTube je hele kanaal kan inrichten.

Wij klikken op dit moment op: “Publiceren”. En je ziet je video is nu ge-upload. Heb jij na het kijken van deze YouTube video nog steeds
een vraag? Stel hem even hier beneden, dan ga ik hem
voor je beantwoorden. Vind je deze video nuttig? Geef ons even een:
“Like” en “Abonneer” je op dit kanaal.

Dat kan heel eenvoudig door even op de: “Rode Abonneer Button” te klikken. Ik wil jou bedanken voor het kijken en de volgende video!
👉ABONNEER HIER ➤ https://goo.gl/R08KsR en blijf automatisch op de hoogte van de laatste YouTube video’s en tips! Vond je deze video nuttig? Geef ons een 👍

Hoe moet je een Video Uploaden op YouTube? Hoe Upload je een video op YouTube. Hoe plaats je een video op YouTube
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe doe je uploaden


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login